Rezultate concurs ARTA RECICLARII IV 2023

 

 

ANUNȚ

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș anunță decalarea termenului pentru desemnarea câștigătorilor concursului Arta Reciclării ediția a IV-a pentru data de 20.12.2023, iar premierea concursului va fi în data de 21.12.2023, ora 15:00

Întrucât numărul mare de lucrări înscrise în concursul Arta Reciclării ediția a IV-a este considerabil, avem nevoie de mai mult timp pentru a evalua fiecare proiect cu atenție și corectitudine. Prin urmare, termenul de anunțare a câștigătorilor va fi prelungit pentru a ne asigura că toate lucrările sunt analizate în mod corespunzător și că meritul fiecăreia este recunoscut în mod just și echitabil. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere în această privință!

 

 

Vești bune pentru micuții fani ai concursului “Arta Reciclării”!

Ne aflăm deja la cea de-a treia ediție a acestui concurs și am decis să prelungim termenul de înscriere al lucrărilor!
✨Ultima zi de depunere a lucrărilor va fi VINERI, 13 IANUARIE.✨

Vă reamintim că acest concurs se adresează doar elevilor din județul Timiș.

♻️Vrem ca cei mici să crească știind că deșeurile sunt resurse și ne dorim să evidențiem importanța colectării separate a deșeurilor reciclabile precum și posibilitatea reutilizării lor!

Jurizarea acestor lucrări se va face de către un juriu format din organizatorii concursului, iar anunțarea câștigătorilor și premierea va avea loc MIERCURI, 18 IANUARIE 2023.

 

Regulament concurs ARTA RECICLARII IV + Anexă înscriere concurs